PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Äntligen

Publicerad 2012-12-05 16:45:20 i

Behöver inte längre svära, bli arg och skrika åt mina vinterstövlar att dom ska passa mina vattenfyllda fötter. Har skaffat mig ett par nya som jag kommer bättre överrens med, och som inte tar 10-15 minuter att ta på sig. :)
 



/E

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2012-12-05 16:52:15

På just dom speglarna jag har målat har de gått tagit bort glaset på baksidan :-) ja ja brukar först måla med svart innan de vita :-) tack för att du titta in på min blogg :-)

Postat av: Tessan

Publicerad 2012-12-05 19:35:10

Jag skrattar inte som att jag skrattar åt något som är kul. Det är mer att jag smår ler. Jag tror inte på spöken, inga dumma spöken.
Nog tror jag säkert, som jag sa att jag tror på skyddsänglar. Och kanske att våra nära och kära som inte finns längre vakar över oss och kanske gör besök.

Jag blir bara mörkrädd när jag har sett på skräckfilm. Även om jag inte tror så kan jag ju ändå bli uppskrämd. Tycker inte om att höra om saker, sedan är det svårt att tro då man inte sett. Och jag håller mig gärna till det. Att slippa se...

Tro kanske man måste göra för att kunna se, jag b ehöver ju inte tro för att bli rädd... eller?

Precis som det som sägs ha sett Gud... njaa. Men jag tror inte att det ljuger det som sett spöken osv. Det låter bara overkligt och ibland löjligt i andras öron.

Djur känner ju av saker. Det har min hund gjort, vissa människor har gåvan att kanske se saker som inte andra kan se och känna :)

Vad är det du ser =) ?

Jag tror på vissa övernatruliga saker, men inte spöken. Men det bästa för mig är att inte tro, för jag vill inte se :)

Postat av: Linda

Publicerad 2012-12-05 20:35:11

Hej! Vad kul att du hittade till mig så jag hittade till dig ;.) jag har bf den 30/12 men jag hoppas verkligen jag hår över och in i januari. Med min dotter gick jag över 14 dagar så det borde gå ;.) hur gick du förra graviditeten?
Ha det!

Svar: Oj, ja då förstår jag att du vill gå över. Januari är ju helt klart bättre månad att fylla år på sen för dom små. Min dotter kom en dag tidigt, jag hoppas inte det blir likadant denna graviditeten, för då får jag bebis på julafton :P Har sagt att hon gärna får komma denna eller nästa vecka, annars får hon vänta till januari ;) Haha.

Ha en trevlig kväll :)
positivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela