PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Råttan dansar på bordet

Publicerad 2012-02-04 15:10:41 i Lina,

Hej!

Medans Emily är borta och roar sig får juh jag försöka underhålla den här stackars, arma bloggen på egen hand. Hur nu det ska gå med tanke på att mina fingrar är i princip iskalla^^ Hur kallt kan det bli egentligen?! Termometern visar runt -30 grader (någon grad upp eller ner skiftar det emellanåt), det är fan inte humant det här! Inte för något djurslag för den delen!
När det sticker i kinderna tills det istället börjar brännas, när tårna domnar av så att det känns som att du klampar runt på två isklumpar till fötter, när ögonfransarna blir frostiga och dina händer blir så kalla och torra att de spricker och börjar blöda då är det fan kallt! Men solen skiner och det är underbart, men man "kan" inte göra någoting just för att det är så kallt!
Annars hade det varit perfekt att åka skidor (snarare göra ett försök till...) eller köra skoter eller ha vinterpicknick med varm choklad och smörgåsar! Åh.... Härligt! Det hade räckt med runt -5, det är tillräckligt kallt!

Jag har precis druckit lite värmande kaffe och smaskat i mig en kanelbulle och ätit upp "reservkakorna" (d.v.s. kakor som legat i skafferiet och blivit bortglömda...) Men det gick an det också! :) Ikväll ska jag panera fisk och baka en kladdkaka. Gott gott!!

M är i garaget och hjälper Stigan att flytta några däck eller whatever det nu var^^ Vi har inte riktigt bestämt om vi ska se melodifestivalen ikväll eller inte... Ingen av oss är väl så där jätteintresserade egentligen, isåfall mer för att ha någoting att titta på...^^ Kanske blir det att vi hyr film, eller så hittar vi på något annat helt enkelt. Det verkar inte vara någon större nyhet i filmutbudet på hemmakvälls hemsida iallafall, men som sagt vi får se.

Annars idag har vi varit nere vid älven för att titta på galna människor utan vett och skam i kroppen som BADADE i älven!!! Fick några bilder på spektaklet innan batteriet tog slut, kameran pallade nog inte heller med kylan riktigt tror jag ^^ Efter det traskade vi hem igen, började med disken och slängde ut allt från frysarna ut på balkongen så vi håller just nu på att frosta av båda frysarna, det behövdes! (Där är iallafall ett litet plus med den här kylan, att man kan slänga ut all mat på balkongen utan att det blir dåligt^^)

Ha det så bra så länge, jag dyker nog upp senare ikväll med en recension om filmen vi var och såg på bio igår och kanske några bilder från galningarna som badade^^


Todeloo!
/L

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela