PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Snopptemat fortsätter

Publicerad 2012-01-31 12:00:54 i

Ja alla snoppar ser olika ut. Inte bara snoppar om vi ska vara petiga.. snippor, bröst och allt annat med. Det är ju precis inte bara könsorganen som ser annorluda ut på oss. ALLA är vi olika. Så oroa er inte därute!

Tänkte bara säga att snoppens storlek inte spelar någon roll hos oss tjejer.. eller i väldigt väldigt extrema fall kanske (om man har en pytteliten som knappt syns, eller en gigantisk som inte går att få in). Men då är det ju inte bara problem för oss tjejer, utan även för killen.. Men som tur är så finns det ju specialhjälp att få då.

Men medelstorleken på killars snopp är 8 cm vid slakt tillstånd och 13-15 cm om han har stånd. Men dessa siffor kan variera sjukt mycket beroende på vem det är som mäter. Är det killen själv som mäter, så stiger storleken med ca 30% (om inte mer). Men om det är en läkare/gynekolog som mäter så är genomsnitten som sagt på 8 cm vid slakt tillstånd och 13-15 vid stånd. 


I en enkät som gjorts där man skulle svara på vad man trodde att medelstorleken på en snopp låg på. Där svarade tjejer 10 cm, medans killarna svarade 25 cm (vem spelar storleken roll för?)



Visste ni förresten att världens minsta penis är 1 cm i stånd, och världens största är 34 cm i stånd?

Så killar, var inte oroliga!


/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela