PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Tema: Vardag

Publicerad 2012-06-11 22:36:44 i Lina,

Min vardag är inte särskilt spektakulär men kan ibland bjuda på både ljus och mörker på samma gång. Idag är ett sådant exempel.
Började dagen i gryningens ljus för att få start nummer två senare på förmiddagen av en ringsignal. Upp, fixa papper, äta sen frukost bestående av youghurt och mjuka flingor som tog ca 1,5 timme att förtära. Tog ett bra beslut som blev ett dåligt beslut med magont, som blev ett förvirrat beslut som blev ett bra beslut.
Mötte Malin i stan för fika. 2,5 timme försvann som i en virvelvind av vårt prat och fniss och vi öppnade oss för varandra, så där som man bara gör med människor man känt hela sitt liv. Fast vi precis börjat resan med att lära känna varandra. Jag är glad att jag träffat Malin, hon är en sådan person som man ska skatta sig lycklig över om man träffar, klaffar det så med en gång då är det lite kusligt men ändå spännande och härligt!
Kom hem, glad i kropp och själ, smiskade exem, värmde matlåda med god köttfärssås som älskling gjort med kanel, åt några kvarglömda chips och drack mjölk till Kalla fötter. Hamnade i duschen, sköljde av skam och smuts, hamnade framför datorn med musik i mina öron och allmänt bladder och samtal från både älskling och södern.

Snart dags för sängen. Sova lite. Ny dag imorgon sägs det. Vi får väl se hur ny den är eller om den väljer att gå i samma, gamla mönster. Vi får väl se. Vi får väl se. Ja, vi får väl se.


                                   8 Juni 2011

Todeloo.
/Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela