PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Fredagskväll

Publicerad 2012-11-16 19:47:49 i

In till stan och öronläkaren med lilla s. Två olika tider hos olika doktorer resulterade i ca en timmes väntande emellan. Men allt såg bra ut och ingen vätska finns kvar i öronen, och hon hör så bra som barn ska helt enkelt. :)

En träff med med Nina hemma hos henne, med mycket bebisprat och te-mys. Verkligen supermysigt och avslappnat. Gillas! :) 
Sen bussen tillbaka till knutan där jag och lilla s mötte Rebecka. Upp på McDonalds snabbt innan vi tog bussen tillbaka hem. Snabb vända till affären och sen hem till Kacper. Stora S var hemma innan oss och det hade bara skett en liten olycka på hela dagen. Beröm till honom (till Kacper alltså)

Har suttit och beställt egen almanacka och julkort som vi fick bra erbjudande på nu. Hoppas dom blir lika bra i verkligheten, men det tror jag nog. :) 
Blev väldigt besviken när jag fick post idag. Fick hem lilla s bilder som vi tog med fotografen för någon månad sen. Dom blev inte alls bra, suddiga och lilla s kollade bort. Inte ens den bilden jag valde! Så blir att returnera dom. Synd när man väntat så länge och hoppades på att ge bort lite bilder till jul. Men men.
Jag kan göra det bättre själv! :D

Lilla s sitter just nu och äter mannagrynsgröt och macka. Blev med sugen på gröt (fast havregrynsgröt). Men vi har varken äpplen, äppelmos, bananer eller blåbär hemma. Bir tråkigt med bara mjölk. Så får hitta på ngt annat att äta. 
Sen blir det fredagsmys en stund innan lilla s ska sova. 

I morgon städning!

Ser ut som det är natt ute, men här är klockan typ fyra!



/E

Kommentarer

Postat av: Nina - med lillflickan i magen

Publicerad 2012-11-17 18:16:18

Så ni hann inom Donken? ;) Då blev Lilla S glad! :D haha

Svar: Ja, vi hann. Men det var precis. Och ja, hon blev glad! :D
positivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela