PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Lördag

Publicerad 2012-11-10 20:10:00 i

Har haft ganska mycket att göra idag, så därför har det inte blivit någon vidare uppdatering. Men nu kommer en snabb iaf :)

Lilla s började skriva i skrivboken och i räkneboken direkt på efter frukosten. Jag får ju sitta med henne och läsa vad hon ska göra på dom olika sidorna. 
Sen efter ca en timma så tog jag Kacper i duschen och det gick väl lite bättre än sist. Vill ju att han ska vänja sig vid att duscha och bade så man kan ta med honom till stranden, och så han kan springa i vattenspridare med barnen på sommaren. Sen underlättar det ju mycket om han tycker om att duscha. Eftersom han är ljus så kommer han nog behöva en och annan dusch i vinter när slasket kommer. 

När stora S kom hem efter ha bytat till vinterdäck på båda bilarna, så tog vi en tur ut mot Väla (eller Välaområdet iaf). Var inne på Barnens hus och skulle köpa ståbräda till vagnen. Men dom hade ingen som passade till vår vagn. Men gjorde ett jätteklipp. Hittade jättebilliga vantar. Precis vad jag behövde till lilla s. Dom tjocka paren för 25:- /st, och de tunna för 25:- (för 6 par). Perfekt! :) 
Åkte vidare till Babyproffsen och hittade ståbräda. Blev bumprider som vi tittant på innan. Det verkade vara den enda ståbrädan som passade till vår vagn. Så ja, nu är det bara AmningsBH och lite varmare mössa till bebisen. Sen är precis allt köpt. Härligt. 

 
 
Kan tipsa er om att åka dit, dom hade väldigt billiga vinterkläder nu med. Termobyxor och jackor för 150:- /st och overaller för 250:- . 

Blev snabbmat på McDonalds, snacka om att lilla s blev glad. :P Sen åkte vi hem och släppte ut Kacper och packade upp och sedan gick vi ner till grannen en stund. 
Lilla s har väntat hela dagen på sitt lördagsgodis, men nu är hon inte alls intresserad. Hon springer runder med Kacper just nu. Ska försöka få henne i säng tänkte jag. Är själv jättetrött. Skulle kolla på The Amazing Spiderman med stora S sen var det planerat. Men tror det slutar med att någon utav oss somnar ;) 

Nä, ska ta tag i och natta lilla s nu. Hoppas ni har en trevlig lördag?!
 
 
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela