PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Nedräkning

Publicerad 2012-10-16 11:44:36 i

2½ månad, 10 veckor, 69 dagar kvar av graviditeten (v. 30+0). Det går så snabbt nu, redan halva oktober har gått. Och alla som säger att sista delen av graviditeten går sakta, skulle jag vilja säga tvärt om. Det går såå mycket snabbare nu :) 

 

"Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg. 

Eftersom du blir större blir det allt svårare att röra sig snabbt. Tänk på att bibehålla en god hållning när du sitter och står; det kommer att underlätta för dig och minska risken för smärtor i ryggen. Du bör rulla över på sidan innan du stiger upp efter liggande position för att undvika att belasta magmusklerna som är uttänjda och svagare än normalt."


/E
 

Kommentarer

Postat av: Mamma till William och Wilma

Publicerad 2012-10-16 12:22:42

God eftermiddag..Ja vissa dagar går det riktigt snabbt med bebisen i magen sen vissa dagar går det riktigt långsamt.Ha en fin tisdag.kram

Svar: Ja, visst är det så. Men nu har vi så mycket inbokat fram till jul, så jag tror det kommer gå snabbt hela vägen nu (eller jag hoppas iaf) :) Detsamma!
Kram
positivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela