PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Tips mot missfärgade tänder?

Publicerad 2012-10-12 12:44:17 i Lina,



Jag tillhör den kategori av människor som älskar kaffe och te och dricker oftast något utav det eller båda varje dag. Dock kan ju detta medföra viss missfärgning av tänderna, vilket inte är så roligt. Så nu undrar jag om det är någon där ute i cyperspace som har något bra tips för att motverka detta? Tack på förhand! =)
/L

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2012-10-12 13:11:52

Finns tyvärr inte så mycket att göra, man kan alltid bleka och ha sig men allting som tar BORT någonting på tanden, det tar också bort emaljen. Ju med emalj som försvinner ju snabbare fastnar missfärgningar i form av kaffe/rökning, men även mat, så att de blir gula väldigt snabbt.
En emalj kan man aldrig rätta till, man kan aldrig tillföra konstgjord emalj till exempel ...
Det är inte kul när den väl börjat försvinna ! Direkt efter en måltid ser tänderna gula ut för tanden blir så porös ( inte blank längre) och suger åt sig . ush ush. Så drick vatten istället efteråt så rensar du bort kaffet från tänderna på ett skonsamt sätt. Skrapa aldrig med naglar eller använd hårda tandborstar och sånt .. blir värre.
Vad långt det blev nu ;D haha

Svar: Hej!Oj, vilken kunskap du sitter inne med! Tack så mycket för ditt svar! Jag ska ta alla dina tips till mig :) Tack :)
positivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela