PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Uppdatering

Publicerad 2013-08-28 10:09:00 i Lina,

Nu var det ju ett jävla tag sedan jag skrev (vem tror jag att jag är liksom?! ^^).
Jag tänkte dra en liten summering av tiden som gått sedan jag senast skrev.

Sommaren har varit jättebra (man kan ju faktiskt säga sommar nu, annat än förra "sommaren" det...). Vi har hunnit med att vara nere i södern och ha det gott. Träffat vänner, njutit av sol och salta bad i havet!.
En tur till Stockholm med en grym Iron Maiden-konsert tillsammans med 55.000 andra i Friends-arena ;)
Haft besök även här i norr av mina nära och kära. Riktigt skönt att ha dom så nära, så länge.

Jag har fattat ett svårt beslut i sommar. Jag tackade nej till en utbildning (vägskälet jag pratade om ni vet..). Utbildningen som jag sökt innan, men inte kommit in på. Jag blev naturligtvis överlycklig när jag kom in! Helt RÄTT stad och en rolig utbildning!
Valet var sannerligen inte lätt... Men efter noga övervägande (framförallt med mig själv) men även med andra som står mig nära så beslutade jag att tacka nej. Jag fick även hjälp med att kolla upp skolans ekonomi som visade sig vara kass vilket också gjorde mig väldigt osäker på vad jag skulle få ut av utbildningen. Tänk om skolan lägger ner helt plötsligt? Då står jag där med skägget i brevlådan... Som sagt, det känns kasst men ändå som rätt beslut. Dessutom så gynnar det min och M´s relation mer, och den är viktigt för mig!

Naturligtvis har sommaren fyllts med massa roliga saker och annat somrigt som bara hör till som ni säkert förstår. Glass, picknick, cykelturer m.m. Men det skulle ta en halv evighet att rabbla upp allt^^.
Sedan igår och två veckor framåt är jag hundvakt åt lilla Monty, trevligt med lite sällskap. Dock tyckte han att det var morgon klockan 5 i morse. Det tyckte inte jag -_-. Jag fick honom i alla fall till att sova till klockan 7 istället. Då gick vi ut på morgonpromenixen.

Dessutom började jag på ett nytt projekt igår, med tre nya handledare. Spännande! Har ni sett reklamen för Norrlands Guld? Om inte tycker jag ni ska titta på den, snubben i glasögon är en av mina handledare ;).

Förresten, tack för att ni fortfarande hänger kvar här. Trots dålig uppdatering!
Todeloo!
/L

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela