PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Lördag

Publicerad 2013-02-09 18:59:11 i

Vilken latelördag det har varit. Lilla s har fått sån enorm hosta, nu under eftermiddagen har hon blivit varm med. I morse när hon vaknade tog hon av sig pyjamasen direkt och har inte haft kläder på sig sen dess (jo, trosor givetvis). Hon som äntligen skulle tillbaka till dagis på tisdag. Får verkligen hoppas hon mår bättre tills dess. 

Stora S och hans mamma har stått i köket hela dagen och jag och N har både hunnit slumra till i soffan, och i vår säng. Även om det bara var korta stunder jag fick vilat, så var det välbehövligt. 
Annars har jag N och lilla s mest myst idag. 

 

Hade egentligen planerat att åka in till Helsingborg nu ikväll. Dom börjar ju sin vecka med Drömljus, och det verkar vara hur mysigt som helst där nu. Men vi är alla för trötta idag, och med tanke på att lilla s är så hostig som hon är så gjorde vi nog rätt i att stanna hemma. 
Vi åker nog in nästa helg i stället, tyvärr hinner inte svärmor få se det eftersom hon åker hem i morgon. Men hon har fått uppleva mycket annat under tiden hon varit här. :)



Nu ikväll blir det istället lördagsgodis och melodifestivalen. Lilla s vill verkligen inte missa Sean Banan, så idag får hon vara uppe länge :) 


/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela