PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Vart tar tiden vägen?

Publicerad 2013-01-03 19:06:09 i

Igår var det en vecka sen lilla n kom till världen. På något sätt känns det som hon varit hos oss betydligt längre. Har kommit in i riktiga rutiner nu. I natt vaknade hon bara en gång och ammade i 45 minuter, sen somnade hon om på en gång. Det har inte hänt på natten innan, så det var riktigt skönt. Jag kunde somna om och vaknade inte förens 06.15 igen. 

Har varit fullt upp idag. Lilla s har varit hos tandläkaren (och fått en guldstjärna), sen lite handling på familia. Mitt i allt vaknade N och ville ha mat. På en gång. Så det var bara att sätta sig i amningsrummet i ca 40 minuter och ge henne mat. 
Blir lika förvånad varje dag över hur bra lilla s tagit det hela. Hon är så tålmodig och duktig. Hon vill fortfarande hålla, vara med och byta blöja och köra vagnen. Ibland kan det till och med bli lite FÖR mycket. Men är glad att hon vill hjälpa till. Det enda som hon tycker är jobbigt är att N måste äta hela tiden. Inte lätt för henne att förstå att bebisar bara äter, sover och bajsar. :P

Just nu är stora S iväg hos en kompis en snabbis och lilla s sitter och målar i målarböcker framför Bolibompa. Snart dax för henne att gå och lägga sig. Perfekt att N sover just vid denna tiden, så vi får lite egentid med lilla s innan hon ska lägga sig.
 


/E

 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela