PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Barnkalas

Publicerad 2012-10-21 19:56:00 i

Först och främst säger jag förlåt för dålig uppdatering dessa dagarna, men familjen och andra saker kommer faktiskt före. Hoppas ni har förståelse för det :) 

Idag har lilla s haft barnkalas på busfabriken. Åh. vad det är smidigt att ha kalas där. Man behöver inte städa innan, behöver inte planera lekar, behöver inte tänka på mat/tårta/godispåse och man behöver inte städa efteråt. Jättesmidigt! :D 
Den enda nackdelen är att busfabriken är så stort för 4-åringar och att dom kanske inte hittar vägarna ut, och de större barnen lätt knuffas/lär dom små att klättra upp för ruschkanorna (ibland undrar man var deras föräldrar håller hus?). Är glad att det var så många föräldrar som stannade, för det hade inte varit lätt för mig och stora S att hålla koll på 12 barn där ;) 
Efter kalaset så följde en kompis till lilla s med oss hem och lekte till 18.00. Dom pysslade, målade, var prinsess-trollkarer och lekte med lego - med andra ord; dom provade allt som lilla s fick i present och dom hade fullt upp hela eftermiddagen. :) 

Nu ikväll har vi myst, lilla s har målat spargris och så har vi läst Dora-boken. - Nu sover hon gott och vem vet, kanske blir det lite sovmorgon i morgon? ;) 

Det är dax för mig (bebis) och stora S att bara slappna av och slöa framför TVn. ("Ska bara" betala räkningar först)

Lilla s hade inte tid att vara stilla. Så bilderna blev suddiga, men vad gör det? Huvudsaken är att hon hade kul :) 

 


/E




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela