PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

När bägaren rinner över...

Publicerad 2012-10-12 15:50:30 i Lina,

 
När bägaren rinner över. Då släpper allt. Då kommer den bittra hopplösheten och påminner dig om verkligheten. Och där står du ensam. Igen.
/L

 

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2012-10-12 23:53:30

sv: Det är aldrig fel med frisörbesök. Det behövs faktiskt och det är väldigt skönt att bli lite ompysslad. Så jag njöt faktiskt bara idag när jag var där :)

Hihi jasså? :) Men vad roligt, haha. Lite komiskt faktiskt men förstår att du stor log när du såg det, hihi :)
Kram på dig!

Svar: Ja, det kan jag förstå, tycker det är så skönt när dom tvättar håret, vilken lyx! ^^ Desvärre klippte jag ju av ca 12-13cm förra gången jag klippte mig, inget fel så jag passar väl i denna längden, men fasen vad jag saknar mitt långa hår :P! Spara ut, växx snabbt håret!
Ja, det var faktiskt kul att se :)
positivaarne.blogg.se

Postat av: Linnea

Publicerad 2012-10-13 11:44:12

sv: Ja det är verkligen otroligt skönt när dem tvättar och masserar hårbotten, hihi. Det var lie lyxigt på min salong jag var på igår.. det var massage stolar man satt i. Så fick min rygg masserad samtidigt som hon masserade min hårbotten :)

Denna gången klippte jag av 10 cm på mitt hår. Känns väldigt skönt faktiskt men mitt hår är faktiskt ganska långt fortfarande, så det är skönt :)

Svar: Åh vad härligt! Jag har varit på ett ställe en gång där dom också har massagestolar, dubbellyx. Dessutom brukar dom ha en hund där som gärna hoppas upp i ens knä, för mig får han det gärna, en jättemysig hund, trippellyx kanske det blir då? ;)
Vad gör du denna lördag? :)
/Lina
positivaarne.blogg.se

Postat av: Linnea

Publicerad 2012-10-14 11:07:04

sv: Haha, men det lät inte helt fel ändå :)
Igår så myste jag bara till det med min Martin. Vi hade köpt godis, ljusen var tända, en film kollade vi på och sen hade vi bara varandra, en helt perfekt kväll för oss :)

Vad gjorde du själv igår? :)

Postat av: Lina & Emily

Publicerad 2012-10-15 20:31:34

Jag gjorde inte allt för mycket faktiskt, min "björn" var i skogen hela dagen, men det blev lite lördagsmysiaf, chips och film :) Sämre kan man juh ha det^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela