PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Neeeej!

Publicerad 2012-10-25 09:47:50 i

Idag kan jag inte klaga på att jag sovit dåligt iaf. Lilla s vaknade bara 1 gång och sen kom hon in till oss 06.20, och då var det ju nästan dax att gå upp ändå. Skönt. Hoppas det vänder nu. Har provat att väcka henne snabbt innan vi lägger oss, och sen natta om henne direkt igen, så hon kommer ur drömmen hon har då. Sen har vi pratat om vad hon har drömt under natten, i natt drömde hon om Spiderman som dödade ett elakt gammalt troll (?) haha. Så sa jag att "man får ju inte döda", hennes svar blev "nej, men Spiderman är snäll mamma, han hjälpte människorna så dom kom över bron. Trollet var ju elakt mot dom" . 
Hon sa att den drömmen inte var läskig eftersom Spiderman är så snäll :)

Vaknade i morse och gjorde i ordning mat till Tiger (vår katt), han brukar alltid komma utanför fönstret när han märker att vi vaknat. Men inte idag. 
När det börjat ljusna och stora S skulle gå till jobbet så hinner han inte mer än öppna ytterdörren så skriker han "Noooo, Tiger!". Rusar upp från soffan.. där ligger Tiger på altanen.. död. :'( Inga tecken på att han slagits eller andra ytliga sår. Måste ha hänt under natten eftersom han var jättehård. Vi tror att han ätit någon mus eller råtta som i sin tur ätit gift eller något. Han var ju en riktig jägar-katt. 

Så morgonen idag har inte börjat bra, trots att jag fått sova ut. Har inte sagt ngt till lilla s ännu, tar det när hon kommer hem från dagis istället. Tror hon med kommer bli jätteledsen.

 

 

/E

Kommentarer

Postat av: Denise 23 - mamma till Kevin 6 och tjejen i magen

Publicerad 2012-10-25 21:37:14

<3 Usch så hemskt.

Stor kram till familjen och lilla S :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela