PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Ung & bortskämd

Publicerad 2012-09-05 14:12:00 i

Ja, det blev att jag kollade på det igår. Varför vet jag egentligen inte, blir så frustrerad och irreterad. Jag menar, kan man verkligen vara korkad på riktigt? :/ I så fall är det sorgligt, riktigt sorligt.
Kollade på förra säsongen med, och det var likadant då. Många gånger har tror man att dom överdriver. Men det är klart.. har man alltid fått föräldrarnas kreditkort/bankkort, aldrig behövt laga mat, tvätta, städa eller hjälpa till så blir man nog sån. Hur mycket kärlek är det om man kallar sin pappa för "hemhjälp/personlig assistent" i stället för "pappa"?  - Kan bara säga att det är så jävla respektlöst!

Man blir ju rädd alltså. Många föräldrar till ungdomarna denna säsongen har kännt skuld för att dom är ensamstående, och vill därför "fylla tomrummet". Men ser dom inte att dom skadar ungdomarna istället? Dom vill ju aldrig gå ut i arbetslivet och har ingen koll på pengars värde. 
Vad skulle hända om deras föräldrar gick bort? Eller om dom får en annan typ av motgång i livet? 

Det är iaf kul att se när alla dessa ungdomarna bor under samma tak och måste genomföra olika slags arbeten för att få i hop pengar till mat. Sen har som inga föräldrar där som diskar, lagar mateller städar. Så det måste dom göra själva. 
Låter kanske lite hemskt, men jag sitter och skrattar periodsvis under programmets period.


Vad tycker NI om detta program och om curlade ungdomar?
 
 
 
 
 
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela