PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Julen smyger sig på

Publicerad 2012-11-25 17:29:00 i

Har inte alls haft tid att blogga sen igår. Var först på IKEA och skulle ha ett par småsaker. Det var typ mer folk än i Ullared, och köerna ska vi inte ens prata om. Blev att vi var där på tok för länge än vi räknat med. Men samtidigt.. vad hade vi förväntat oss en lördag efter löning? 
Började stryka och byta till julgardiner innan kompisarna kom hit. Sen var dom här till strax efter ett. Snacka om att vi alla var var trötta sen, och vi sov fram till halv nio i morse. Sen fick vi skynda oss med att äta frukost och göra oss klara. Lilla s skulle på kalas på busfabriken, och det märktes på henne att hon inte sovit så mycket som hon brukar. Inte alls samma energi som hon brukar ha. 
När vi kom hem började vi julpyssla. Som jag sagt tidigare, allt eller inget! Så nu är allt uppe hos oss. Eller ja, inte granen förstås. Den får vänta lite till ;) 
Nu är det jul (här i vårt hus, julen är kommen hopp trala la la la). och julkänslan är på topp. Älskar verkligen allt som hör julen till. De röda varma färgerna, massor med tända ljus och självklart snön. 

Här kommer lite bilder från idag. Kommer bättre bilder. Men visst får man julkänsla? :)

 
 
 
 
 
 
 
 

En månad kvar till lillan är beräknad. 29 dagar. Denna julen kommer verkligen bli speciell <3


/E

Kommentarer

Postat av: Nina - med lillflickan i magen

Publicerad 2012-11-25 18:30:28

Åh vad mysigt ! Jag måste med börja tänka på julpynt snart, men har inte alls saker så det räcker nu när vi flyttat, måste handla det mesta i veckan. Vi hade inte lika många fönster i förra lägenheten haha !

Svar: Haha, det är ju så när man flyttar. Eller ja, annars med för mig. Varje år är det någonting nytt man vill ha ;) Kram
positivaarne.blogg.se

Postat av: Denise 23 - mamma till Kevin 6

Publicerad 2012-11-25 18:38:01

Åh gud så mysigt det ser ut. Inser att jag också måste börja lite smått... men det får vi ta imorgon i samband med att vi ska upp på vinden ;)

Kram!

Svar: Ja, det är ju det, man måste passa på när man ändå ska upp på vinden. Har värsta julstämningen nu, har haft pepparkaksskålen framme ikväll med. :P
positivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela