PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Saknar

Publicerad 2012-11-13 21:43:18 i

Saknar mitt långa hår!!
 
 
 
 
 
/E

Kommentarer

Postat av: Denise 23 - mamma till Kevin 6 och tjejen i magen

Publicerad 2012-11-13 21:58:58

I know the feeling! Fan ibland känns det som man har förlorat en kroppsdel som man får leva utan i några månader =P

Svar: Eller hur. Insåg inte hur långt och fint det var fören det var borta :(
positivaarne.blogg.se

Postat av: Nina - med lillflickan i magen

Publicerad 2012-11-14 13:02:56

Det är jättefint, och blaaaaankt ! Men det växer ut igen. Till sommaren har du nästan lika långt :)
Mitt har växt som tusan under graviditeten, när jag var gravid men ännu inte visste om det då gick jag till en frisör för att håret var så enormt slitet och jag

Postat av: Nina - med lillflickan i magen

Publicerad 2012-11-14 13:06:20

vet inte riktigt vad som hände men den skickade iväg kommentaren? så fortsätter :
det var så enormt slitet så jag stod inte ut, i normala fall klipper mamma mig så då får jag det som jag vill men den här frisören klippte megamycket så jag blev enligt mig KORThårig, nästan till axlarna, och jag har alltid haft långt så det var hemskt, och jag som var gravid hade nog redan lite nhormoner då för jag var grinig i flera dagar och skyllde på sambon hahahaha. " jag ska inte visa mig ute förrän håret är långt igeeeeeeeeeeeeeeen! " xD
men det jag skulle komma till är att nu är det lika långt igen, så det har växt skitfort under graviditeten, men det har istället tunnats ut och trillat av så det är ju långt OCH extremt tunnt i topparna så frågan är om det inte är finare att ha kortare och tjockt ... ? ;)
och du som passar i det dessutom!

Svar: Ja. Men grejen är den att jag tycker längden är okej som jag har nu. Har bara så dålig fantasi och vet inte alls vad jag ska göra med det. När jag hade det långa håret så kunde jag locka, platta, och det var fint att bara låta det torka av sig själv efter en dusch. Nu MÅSTE jag i princip fixa håret varje dag. Vilket resulterar i min berömda knut. Haha. Ja, det stämmer nog. Jag kommer säkert ha långt fint hår till sommaren. Frågan är om jag vill behålla det då? Velig som man är ;)
Haha. Stackars din sambo, var ju knappast hans fel. Men vet hur grinig man kan bli, när man blir missnöjd hos frissan. :)
positivaarne.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela