PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Vardag

Publicerad 2012-11-18 15:06:00 i Lina,

Till kommentaren "O" som av någon anledning inte vågar skriva ut hela sitt namn?? Men jag kanske har en aning om vem du är ändå. : Nej det är det inte!

 
 
Annars är det en grå söndag här med, precis som Emily skrev. Det är iallafall Solsidan ikväll :)
Slänger in en bild direkt ifrån min vardag, glammigare än så är det alltså inte^^

Todeloo!
/L

Kommentarer

Postat av: Oscar

Publicerad 2012-11-19 12:59:40

Varför skulle jag inte våga? Hur som helst..

Det finns två sorters människor..

1. Sådana som du, går stenhårt på att allt som har med SD att göra har något med rasism att göra. Ni tittar på dörren men inte innanför. Man måste se att ett parti kan förändras. Förut var det mer som du säger, men Åkesson är seriös och säger det som alla andra partiledare tycker men som de inte vågar säga.

2. Vi som faktiskt tittar bakom dörren också. Och inser att Åkesson är rätt man att leda detta land. Senare tid har det varit mycket uppståndelse tack vare filmen med en högt uppsatt SD-kille. Man kan ju tänka sig vilka hemligheter alla andra sitter på som inte råkat hamna på film. Reinfeldt är en feg råtta som inte bör sitta där han sitter. Korkad rent ut sagt.

Anyways, alla får tycker som dem vill. Vet inte vad du röstar på själv Lina men jag gissar på att det är något som jag skulle kunna klandra dig för. Att det ena med det andra är fel, men som sagt.. make your choice.

ps. Angående mina barns framtid så ser jag gärna att dem kan gå säkra på nätter och leva fritt. Majoriteten av bråk osv på stan startas av invandrare som inte har mycket bakom pannbenet. Jag är inte rasist men jag är för hårdare krav vid invandring och en gräns för hur många vi tar in.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela