PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

God morgon, eller nått!

Publicerad 2012-09-07 09:17:00 i

Legat vaken halva natten och stört mig på brandlarmet som börjat pipa (dax att byta batterier). Försökte lägga det någonstans där vi inte hörde.. trodde jag. Försökte sedan ta ut batterierna, men var nog väldigt barnsäkert för inte ens jag lyckades.. Var tvungen att väcka stora S så han fick tyst på det. 
Äntligen, tyst och lugnt. Lägger mig till rätta och känner att det börjar killa på näsan, killar tillbaka och känner hur det börjar rinna över ansiktetet. Näsblod! Hela kudden nerblodad och det ville inte sluta rinna på typ 20 minuter. Bara en liten stund där efter, ringer stora S klocka. Har inte kunnat somna om mer.. så det var bara att gå upp. 

Inte den perfekta starten på dagen precis. Men den blir bättre. För i eftermiddag kommer lilla s hem. Och idag blir det massor med fredagsmys! <3 :)

 
Beställde hem vagn och säng igår. Äntligen. Nu väntar vi med spänning och hoppas det kommer snabbt :D 
Blev inte alls vad vi valde mellan i början. Vagnen är densamma, men annan färg (skötbädd,babygym, parasoll och åkpåse gratis till, i samma färg som vagnen). Och sängen blev med annat motiv. Säng, madrass, täcke, kudde, sängkläder, sänghimmel, filt (och lite annat smått som ses på bilden) för en billigare summa, än om man bara skulle köpt säng och madrass här! Vi är nöjda! :)


 


 
 
 
/E






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela