PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Liten blir stor

Publicerad 2013-02-01 15:42:51 i

Dagarna och veckorna bara springer förbi. N är nu över 5 veckor gammal. För någon vecka sen kom de riktiga tårarna och hon är vaken längre och längre på dagarna. Nätterna har vi fått någolunda kläm på nu peppa,peppa! Hon vaknar 2-3 gånger per natt nu, vilket är helt okej om man jämför med innan då hon kunde vakna 5-6. Det som är lite jobbigt (om man nu ska klaga på någonting) så är det att N vaknar runt 05.30- 06 varje morgon och när hon ätit klart och fått ny blöja, så ringer stora S klocka och strax därefter så vaknar lilla s. Så det är tidiga morgonar för min del.
Idag tog vi fram babygymmet och N fick provligga där en liten stund. Hon låg och småpratade och smilade, så uppskattat var det. Även om det bara är små stunder hon ligger där nu. :)  Bärselen tycker hon fortfarande inte om. Provat den 3 gånger, men hon vill inte alls. Så låter det gå ett par veckor innan jag provar den igen. 

Lilla s började ju dagis förra veckan. Denna veckan gick hon bara i tisdags. Väldigt många som är sjuka på dagis, det är både förkylningar, halsfluss och andra virus som härjar där. Så hon fick snällt vara hemma resten av veckan för att inte bli sjuk själv och för att dra hem något till N. Ska ringa till dagis på måndag igen och se hur läget är. Men tror nästan jag håller henne hemma nästa vecka med. För att vara på den säkra sidan. 

Idag har svärmor haft N en del och jag har passat på att städa. Kan säga att det verkligen behövdes. Det har inte blivit ordentligt städat här sen dagen innan svärföräldrarna kom. 
I morgon ska jag och flickorna ut på lite äventyr. Ska bli skoj och lilla s längtar och tjatar redan. Antar att det kommer bli lätt att natta henne ikväll. :) 
 
 
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela