PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

Akuten - Alltid är det något när vi planerat för annat.

Publicerad 2012-04-14 16:06:57 i Lina,

Blev akuten idag eftersom M´s öga inte blev bättre och sjukvårdsupplysningen (vilket långt jäkla ord...) tyckte det var bäst att han åkte in. Så jag fick köra. Sen satt vi där i 2,5-timme. Han har troligtvis någon infektion och hade små blåsor på näthinnan. Usch, låter så obehagligt! Han fick iaf någon bedövning och några droppar med sig hem ha ska ta morgon och kväll i några dagar och så får han inte använda linser. M funderar på att skaffa glasögon istället, inte kul om det skulle fortsätta så här och han ändå inte kan använda sina linser och det finns juh faktiskt fina glasögon också, så det blir nog bra :)
Efter akuten gick vi och åt hamburgare och kebabtoast och efter det gick vi till en mysigt, litet gammeldags kafé och tog en latte, vatten, äpplekaka och jättegod pekannötspaj (dock började det klia lite i gommen på mig, misstänker att det kan ha varit pajen. Men det var inte så farligt ändå och god var den som sagt ;)

Ska se lite film ikväll istället som vi hyrde, så behöver vi inte gå ut om ögat skulle kännas värre för M men det är juh mysigt att bara vara hemma också :)

Hoppas ni får en bättre lördag en vad vår start på denna dag blev iaf ;)

Todeloo!
/L


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela