PositivaArne

Tankar och ideér från norr till söder.

!!!!!

Publicerad 2013-06-29 22:44:00 i Lina,

Du kan rätt ut sagt fara åt helvete din jävla loska! Jag är så trött på Dig (eller Det, som jag föredrar att benämna "dig") och ditt "uppmärksamhetskåteri"...! Sluta kräla och ställ dig upp för fan! Sluta söka sympati där du inte har något att hämta. Håll dig till ditt! Du får mig att må illa. Inte bara bildligt utan även rent fysiskt! Väx upp nu för fan! Har du så jävla lite att bry dig om att du måste älta och söka sympati hos allt som andas?! Du är sjuk i huvudet och skulle behöva hjälp. Hjälp du Inte är värd..! Du är elak, äcklig och näsvis. Men det är du såklart för egensinnig för att se...! Om inte botox vore så jävla hemsk och elakt mot mössen som används för att framställa skiten så borde du ta dig en funderare över att göra någonting åt din Fula nuna och din obefintliga haka! Kanske lägga dig under kniven och fixa ditt bowlingklot till huvud också? Du gör mig så vansinnigt rasande nu! Bägaren har runnit över och jag brinner av ilska pga. Dig! Ditt jävla as!
Det är helt uppenbart att du har det för bra och har haft det så i hela ditt liv, utan prövningar. Därför inser du inte skillnaden mellan verklighet och fantasi.
Du är svag. Minsta motgång går från en fjäder till en jättehöna!! Det är inte synd om dig, Du har Dig själv att skylla. Endast!! Så lägg ner skiten, gräv ett hål i marken och lägg dig där. Men snälla förgifta inte marken. För att vara på den säkra sidan, vira in dig i något lufttätt...
Jag har sådan god lust att skriva till digringa upp dig, slå dig på käften tills du slickar marken! (Vilket lär gå jävligt snabbt).Och DU sen, din lille skit. "Liten på jorden, men stor i orden" är ett ordspråk som stämmer mycket bra in på dig. Jag har ända från början genomskådat dig. Men jag har hållit god min.
Din osäkerhet som övergår i falskhet och "vända kappan efter vinden"-andan du plågar andra med... Det är inte det minsta klädsamt! Så mycket som vi ställt upp för dig! Så mycket tid vi lagt ner på dig. Precis när det passar dig och hur det passar dig. Som vanligt!
Jag är så vansinnigt arg på dig! Eller er båda två egentligen. Höjden av falskhet! Det går bra att prata, men när det väl kommer till kritan, det är man märker vilka som står för deras ord och inte. Du tillhör gruppen inte.
Jag har ingen lust att slösa tid på sådana som du.
En riktig vän, tror på sin vän. Vänder inte kappan efter vinden. Du är sjuklig. Hela den här situationen är sjuklig.
Inavelsgruppen skulle man kunna kalla er. Fy fan. Vakna upp! Inse fakta!!
Hade Min bästa vän gjort så som du gjort nu mot den jag älskar mest, hade jag bett denne att fara åt helvete! För så gör inte en äkta vän!!
Detta innefattar även släktingar... Ni är sjuka. SJUKA! Inse det!!
 

Tode-Fucking-Jävla-Loo!
/ArgsomettbiLina

Uppdaterat!

Publicerad 2013-06-28 11:55:19 i Lina,

Linas husliv

Nu har jag uppdaterat husbloggen lite grann!
Klicka ->här<- så kommer du direkt till bloggen! :)

Todeloo!
/L
 

Pälsiga sötnosar!

Publicerad 2013-06-28 10:50:06 i Lina,

 
Igår när jag var i djuraffären och handlade till kaninerna hälsade jag på dom här söööötnosarna! Åh, följ med mig hem!!
 

Fanns en till jättesöt, grå lejonhuvad kanin också!! Åhhh, mitt kaninhjärta fullkomligt smälter!

Tasseloo!
/Lina

Ozzy möblerar om!

Publicerad 2013-06-28 10:44:00 i Lina,

Titta vad min sötnos hittat på idag, möblerat om litegrann^^
Och en bild från igår på morgonPIGGA lilla Ozzy-nosen :) <3

Todeloo!
/L
 
 

Mitt sällskap för dagen :)

Publicerad 2013-06-28 10:39:38 i Lina,

 


Jag har inte sett på Solsidan sedan vi flyttade in i huset. Skandal!
Jag som annars brukar titta på det/ha det som sällskap flera gånger i veckan annars^^

TODELOO!!!
LINA

Lång dag

Publicerad 2013-06-27 22:26:00 i Lina,

Hej!
Idag blev ingenting som jag hade tänkt att det skulle bli. Det var segt att komma upp ur sängen och jag drog mig liiite för länge, M ringde och vi bestämde att äta lunch ihop. Så jag pallrade mig upp och gjorde mig i ordning och drog iväg. Vi åt lunch och träffade Olov en stund.
Efter lunchen åkte jag snabbt (trodde jag...) för att fylla på djurens matförråd. Alla måste tänkt att dom skulle handla just där och då, precis som jag för där var huuuur mycket folk som helst. Men men, jag fick köpt maten till djuren och lite fika som jag hade tänkt lämna till M ifall han behövde jobba över. Men istället blev det så att vi fikade tillsammans och sedan blev jag kvar med honom och hjälpte honom med lite småfix på hans jobb^^
Så 2,5 timme var jag där och sedan körde vi gemensamt hem. Duschade och sedan begav vi oss iväg igen till Jysk för att köpa resårmadrasser och en vanlig madrass. Sedan hem och koka ris och göra sallad (tuuuuur att fisken var gjord redan igår, för det hade jag INTE orkat med när vi kom hem och då hade det troligtvis slutat med bara någon macka eller två till kvällsmat...)
Nu sitter jag här. Hur trött som helst och har 457454554545 grejer som måste göras, men jag orkar inte... M är ute och grejar på i gästrummet/garaget. Fattar inte att han orkar. Men han har tydligen ett "il" nu så då är det väl bäst att han tar till vara på det då^^

Ibland (läs ofta...) önskar jag att jag också hade ett lika stort energiförråd som andra. Eller det har jag kanske men dessvärre så tar mitt förråd slut mycket fortare, pga. HSP... Bara att acceptera. Men det är många gånger svårt, dessutom blir det inte lättare av att man jämför sig med andra. Det sämsta man kan göra!Hittade i alla fall äntligen mitt namn på Coca Cola-flaskorna i dag när jag köpte fika^^ Har inte sett en enda förens nu och så hittar jag TVÅ på samma dag i olika butiker dessutom! Jag var ju såklart "tvungen" att köpa dom.. Passa på liksom ;) Hittade även med M´s namn också. Men det har jag sett flera gånger innan ;)
 

Todeloo!
/L

I can taste it!

Publicerad 2013-06-25 13:55:00 i Lina,

Jag känner mig optimistisk idag. Även om jag tog ett beslut igår som skulle tagit mig direkt till den rätta platsen så ser jag andra vägar dit. Som dessutom förhoppningsvis är mer långsiktiga.
Ett steg i taget. Alla framåt. Då leder det mig in på rätt spår och jag når målet!

I can already taste the sweetness of totally successful happiness!

Jag kommer under sommaren samla den kraft och energi för att sätta mina planer till verket. För dom finns redan.
Ett steg i taget. Alla framåt. Då leder det mig in på rätt spår och jag når målet!

Todeloo!
/L

Airplane

Publicerad 2013-06-24 23:03:48 i Lina,

Jag har nu fattat ett beslut. Ett beslut som jag tvingade mig att besluta om idag. Det känns inte rätt, men heller inte fel. Men det är helt klart ett av dom svåraste besluten jag tvingats ta.
Ingenting är helt färdigställt, så därför håller jag tyst om det så länge.

Ikväll känner jag mig förhållandevis tillfreds. I alla fall om man jämför med hur jag har känt mig dom senaste veckorna...
Jag försöker hålla huvudet högt och tänka positivt. Som en flygplan ;) Jag har trots allt mycket roligt att se fram emot i sommar.
Några ord skulle kunna sammanfatta det hela: Hav, Iron Maiden, Familj & Vänner, Hundvakt, Inredning & Renovering, K-Ä--R-L-E-K-!

Dessutom hade vi en trevlig midsommar där vi lärde känna några nya homo sapiens. ^^
Country var temat ;) (Lägger upp bilder så småningom! :)

Todeloo!
/LLivets lärdomar

Publicerad 2013-06-24 11:48:00 i Lina,

Jag matar mig själv med gift och hoppas att min fiende ska dö.
Smart.

När ska jag lära mig?

Todeloo!
/L

Hallå där ute!

Publicerad 2013-06-13 14:55:50 i Lina,

Hej!
Ja, bloggen är som ni märker inte första prioritet just nu... Det är alldeles för rörigt och för många beslut som ska tas som gör att jag inte riktigt känner att jag vill prioritera bloggen. Eller vill och vill.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ^^
Men några rader ska jag väl kunna få ihop.

Snart slutar jag jobba. Det är med blandade känslor men det ska ändå bli skönt. Men det jag ser mest fram emot är att få tillbringa tid tillsammans med M som också snart har semester.
Jag ser även fram emot att träffa vänner som jag inte sätt på väldigt, väldigt länge och dom fattas mig.
Besöka natur och andas luft som fyller min själ av lugn och glädje. Där jag hör hemma.
Träffa mamma, Lasse och Kimmie ska bli underbart det också, som jag längtar!!

En stockholmstripp med Iron Maiden-spelning är också inplanerat, JIPPIE!
Bra sommar är vad jag kallar det!

Om bara den där morlande känslan kunde försvinna så vore allting så himla mycket lättare.
Jag ber till änglarna och guiderna att vara med mig och hjälpa mig fatta ett beslut vid detta svåra vägskäl. Jag vet att dom är med mig, det har jag fått bekräftat. Tack <3

Todeloo så länge!
/L

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela